Luister naar MF muziek

RT_ISMF (Real-time indeterminate synsthetic music feedback), ook bekend als Mindfeedback Music, is een vorm van muziek die in real-time geproduceerd wordt op het moment dat jij er naar luistert. Alle muzikale beslissingen - zoals toonafstand, harmonie, tempo en ritme - worden volgens muziek-theoretische principes gemaakt op een volstrekt willekeurige (random) manier. De willekeurige keuzes komen tot stand door

  1. natuurlijke kwantum processen (zoals het gedrag van lichtdeeltjes) of
  2. door computeralgoritmen (ook wel pseudo-random genoemd; dit wordt gebruikt indien geavanceerde apparatuur niet voorhanden is).

Mindfeedback Muziek kan (zelf)therapeutisch worden toegepast om mensen te helpen zich volledig te kunnen concentreren op hun eigen gedachten; omdat de muziek niet door een mens is gemaakt maar door een natuurlijk proces buiten het lichaam, zijn de emoties die door de muziek worden opgeroepen per definitie van de persoon zelf (en dus niet van een componist of muzikant).

Wanneer je op onderstaand 'klokje' klikt kun je 5 minuten naar RT-ISMF muziek luisteren. Wil je langer luisteren? Ga dan naar MindFeedback.org. Je kunt daar gratis een account aanmaken.

MF Music
Click here to start listening